Corona maatregel

Voor het brengen van naaimachines en/of lockmachines ter reparatie kunt u ons bellen. U kunt dan op afspraak de naai-/lockmachine bij ons inleveren en op afspraak weer ophalen.

Ook voor aankoop van nieuwe naai/lockmachines kunt u telefonisch een afspraak maken. Deze kan worden opgehaald volgens afspraak maar kan ook gratis verzonden worden.

Tel. 0529-483805 - Wij zijn van 10 tot 17 uur telefonisch bereikbaar.

Wij hanteren de door de overheid en het RIVM vastgestelde richtlijnen.


Babylock Euphoria

Waardering Nog niet gewaardeerd
Availability:in stock 2 item(s)
Product Code:Babylock Euphoria
1898,00 €
De BabyLock Euphoria coverkmachine creëert professionele afwerkingen voor al uw kledingstukken en maakt overslaan van een coversteek verleden tijd!

De BabyLock Euphoria coverkmachine creëert professionele afwerkingen voor al uw kledingstukken en maakt overslaan van een coversteek verleden tijd!

De BabyLock Euphoria covermachine met extra veel naairuimte is de perfecte aanvulling op uw lockmachine een naaimachine. De BabyLock Euphoria creëert professionele afwerkingen voor al uw kledingstukken en is perfect voor actief breigoed en zelfs voor extreem rekbare stoffen. Kies uit een driedubbele, brede of smalle deksteek of kettingsteek en maak uw projecten gemakkelijk af. De BabyLock Euphoria bevat ExtraordinAir Threading waarmee de grijper met slechts één druk op de knop wordt ingeregen. Met Automatic Thread Delivery kunt u de naalden in elke gewenste volgorde inrijgen en bent u klaar om te naaien zonder dat de spanning moet worden aangepast. Het gebruik van een coversteekmachine was nog nooit zo eenvoudig!

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: