Pfaff Categories

Pfaff naaimachines voor elk budget

Pfaff naaimachines hebben een lange traditie en voldoen aan hoge eisen.
De structuur van het Pfaff-naaimachineprogramma is goed doordacht en duidelijk gestructureerd, de serie maakt indruk met zijn doelgroepgerichte uitrusting en functies.

Bij de instapmodellen ligt de focus om ondanks een klein budget geen enkele belangrijke functie te hoeven missen.
Met slechts een iets hogere investering krijgt u een naaimachine met het geïntegreerde dubbele transport (IDT-systeem), een technologie die Pfaff-naaimachines al tientallen jaren gebruiken. Het IDT-systeem garandeert een ideaal materiaaltransport met één transportband boven en één onder, vergelijkbaar met de vierwielaandrijving in auto's. Hierdoor kunt u zelfs moeilijke stoffen gemakkelijker, nauwkeuriger en zonder vertraging naaien - een groot voordeel voor zowel beginners als professionals.

Topmodellen van Pfaff naaimachines

De topmodellen van het merk Pfaff zijn niet alleen bijzonder modern en stijlvol, maar ook in hoge mate gebruiksvriendelijk, technisch volwassen, met creatieve en exclusieve naaifuncties en steekprogramma's, krachtig en robuust, uitgebreid uitgerust en (afhankelijk van het model) met geweldige borduurmogelijkheden.

Het merk Pfaff is niet voor niets één van de marktleiders in Nederland en de rest van de wereld. Dinie Kleine Naiimachines helpt u graag bij uw zoektocht naar uw nieuwe Pfaff naaimachine.

Zie onze laatste Pfaff modellen: Pfaff Naaimachines en Pfaff Borduurmachines

Pfaff-naaimachines zijn modern en trendy

Bij Dinie Kleine Naaimachines is grote productassortiment van Pfaff-naaimachines aangepast aan de meest uiteenlopende eisen en behoeften van klanten. Voor praktisch alle toepassingsgebieden is er een geschikte naaimachine van Pfaff bij onze naaimachinewinkel. Het maakt niet uit of alleen de eenvoudigste functies gewenst zijn of wanneer u meer en veelzijdiger functies wil gebruiken. Bij Dinie kleine Naaimachines slaagt u altijd.

Pfaff-naaimachines zijn veelzijdig
De modelseries zijn goed doordacht en goed gespreid bij de naaimachinewinkele van Dinie Kleine in Nieuwleusen. Te beginnen met de Smarter van Pfaff tot de Select, de ambition en expression tot de creative met de borduurfunctie. De verscheidenheid aan functies biedt voor elk wat wils. U kunt heel goed naaien met een mechanische naaimachine of high-end met een computergestuurde naai- en borduurmachine die zelfs op uw eigen smartphone kan worden aangesloten.

IDT systeem van Pfaff

Het IDT-systeem is een hoogtepunt van Pfaff naaimachines. Het geïntegreerde dubbele doektransport zorgt voor een absoluut gelijkmatig doektransport van boven en onder. En het beste van alles is dat de meeste naaivoeten uit het assortiment kunnen worden gebruikt met het IDT-systeem.
Met een Pfaff kunt u niet alleen nuttige steken naaien, maar ook knoopsgaten, geweldige decoratieve steken of zelfs letters. Afhankelijk van het model zelfs tot 9 millimeter breed.
De ingenieurs van Pfaff hebben ook iets bedacht voor het ontwerp. Elke modelserie heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken.

Resultaten 1 - 10 van 13Show:     Items Per Page
 • 610-3
  999,00 €
  610-3 610-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  999,00 €
  De nieuwe Pfaff Ambition 610 Het verschil zit ‘m in de details! Kleding, accessories en woondecoraties maken– de nieuwe PFAFF ambition 610 naaimachine is vernieuwd, completer en dus vol creatieve verrassingen. Ontdek de PFAFF ambition 610, voel...
 • 620-1
  1099,00 €
  620-1 620-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1099,00 €
  Het verschil zit ‘m in de details! De PFAFF ambition 620 naaimachine is vernieuwd, completer en dus vol creatieve verrassingen. Ontdek de PFAFF ambition 620, voel het verschil. Achter de strakke lijnen vindt u de meest moderne functies. Het...
 • 630-1
  1349,00 €
  630-1 630-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1349,00 €
  De PFAFF quilt ambition 630 naaimachine is vernieuwd, completer en dus vol creatieve verrassingen. Het topmodel van de ambition lijn heeft alles in zich voor de moderne naaister en quiltster. Ontdek de PFAFF quilt ambition 630, voel het verschil....
 • Geen afbeelding ingesteld
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1799,00 €
  De Pfaff Creative Ambition 640 naai- en borduurmachine is een combinatie van een naai-, borduur- en quiltmachine met een borduuroppervlak van 240 x 150 mm .
 • 710-1
  1849,00 €
  710-1 710-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1849,00 €
  Voor de gevorderde naaister. Computer gestuurde naaimachine met QVGA Color Touch Screen.
 • passport-2-0
  699,00 €
  passport-2-0 passport-2-0-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  699,00 €
  De PFAFF Passport 2.0 is speciaal ontworpen voor uw gemak. De machine is compact en licht in gewicht, waardoor de machine makkelijk is te vervoeren voor op reis of bijvoorbeeld naailes. Geen beperkingen, alleen maar vrijheid!
 • pfaff_performance_icon pfaff_performance_icon
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  4999,00 €
  De PFAFF performance icon zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is zeer intuïtief en staat garant voor ultiem naaiplezier.
 • 635 635
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1449,00 €
  De Pfaff Quilt Ambition 635 naaimachine is een moderne elektronische naaimachine met bovenstandaard functies. 210 programma's, draadknippen, IDT-systeem.
 • 720-1 720-2
  Waardering 5/5
  1999,00 €
  De nieuwe PFAFF quilt expression 720 maakt al uw naai- en quilt dromen waar. Een passie voor naaien brengt het beste in iemand naar boven. De prachtige stoffen inspireren uw fantasie. Uw kledingstukken tonen duidelijk de liefde voor ieder detail. ...
 • Select 3 2 1
  879,00 €
  Select 3 2 1 Select 3 2 2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  879,00 €
  Krachtig, veelzijdig en comfortabel! Met extra naaicomfort: IDTâ„¢!
Resultaten 1 - 10 van 13Show:     Items Per Page

 

 

NieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi