Babylock Categories

Babylock overlock naaimachines

Overlock-naaimachines van Babylock: perfecte naden worden werkelijkheid

Wie graag met passie naait, zal veel naaiwerk gemakkelijker vinden met een naaimachine met overlockfunctie. Babylock-naaimachines met overlock garanderen beginners en gevorderden naaiplezier en gebruiksgemak. Overlock-naaimachines naaien op professioneel niveau de rand van een of meer gestapelde stoffen en komen oorspronkelijk uit de mode- en textielindustrie. Tegenwoordig worden ze echter steeds meer gebruikt door particuliere rioleringen. Het overlockprincipe combineert een aantal feitelijk gescheiden werkstappen tot één werkstap. De Babylock naaimachines met overlock rijgnaden, werk ze af en knip de naadtoeslag in één stap bij. Dit resulteert in een strakke stofrand die vakkundig tot in de puntjes is verwerkt. Zelfgenaaide kledingstukken en andere stoffen die worden verwerkt, zien eruit alsof ze van de plank zijn - met het kleine maar subtiele verschil dat niemand ze heeft. Er zijn geen grenzen aan creatieve ideeën voor professionele uitvoering en de resultaten met de Babylock-machines met overlockfunctie zijn indrukwekkend. Met de overlock-naaimachines van Babylock komen naaidromen uit.

Naai als een professional met Babylock-naaimachines en overlockfuncties

De verschillende modellen Babylock Overlock-naaimachines bieden precies het juiste voor zowel beginners als professionals. Met de Babylock Victory naaien beginners met een kleine, efficiënte overlockmachine tegen een gunstige prijs-prestatieverhouding en kunnen ze zich vertrouwd maken met de mogelijkheden van de overlockfunctie. De handige Baby Lock BLCS-2 is ook geschikt voor beginners en compact voor zijn lage prijs. Bovendien zijn de Baby Lock Acclaim, Babylock Desire 3, Baby lock Eenlighten, Babylock Euphoria, Babylock Gloria en het Babylock Ovation-model beschikbaar voor zowel ambitieuze beginners als gevorderde naaisters en bedenken fantastische eigenschappen en functies die naaien uniek maken. resultaten. Alle Babylock-machines overtuigen door hun eenvoudige bediening, een zeer goede prijs-prestatieverhouding en een aantal functies waarmee de gebruiker zijn naaiwensen vakkundig kan uitvoeren en creatief stoom kan afblazen.

Voer eenvoudig creatieve ideeën uit met Babylock overlock-naaimachines

Het kiezen van de juiste overlock-naaimachine is erg belangrijk voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, zodat creatieve ideeën met plezier kunnen worden geïmplementeerd bij het naaien. Met Babylock overlock-naaimachines kunt u thuis professioneel naaien, met hoge kwaliteit werken en zo elk creatief doel bereiken. De multifunctionele apparaten vergemakkelijken gecompliceerde naaiprocessen en maken een resultaat mogelijk met een hoge vraag naar perfectie. Hier blijft bij het naaien niets te wensen over en zowel beginners als gevorderden kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Met overlock-naaimachines creëren creatieve naaisters geweldige unieke stukken die niemand anders gegarandeerd heeft en die er toch perfect uitzien.

Resultaten 1 - 6 van 10Show:     Items Per Page
 • acclaim
  2198,00 €
  acclaim acclaim-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  2198,00 €
  De Baby Lock Acclaim is het nieuwste topmodel van de Baby Lock lockmachine serie. U kunt nu ook de naalden inrijgen op basis van lucht.
 • blcs_2 blcs_2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1598,00 €
  Deze machine is weer leverbaar voor € 1598,- | Bel voor meer informatie
 • desire3
  2149,00 €
  desire3 desire3
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  2149,00 €
  Combinatie overlock + coverlock, kan omgebouwd worden van overlock naar coverlock
 • embellisher-1 embellisher-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  619,00 €
  De Babylock Embellisher is de ware koningin onder de Punchmachines. Met 12 naalden en een zeer snelle motor kunt U geweldig snel ook grote werkstukken maken. De motor maakt een zacht geluid, u zoeft als het ware over uw werk heen.
 • enlighten
  1798,00 €
  enlighten enlighten-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1798,00 €
  De Baby Lock Enlighten met het nieuwe exclusieve "draadtoevoersysteem" en ExtraordinAir inrijgsysteem.
 • enspire
  1098,00 €
  enspire enspire-2
  Waardering Nog niet gewaardeerd
  1098,00 €
  2,3 en 4 draads overlock, de gemakkelijkste en sterkste overlock
Resultaten 1 - 6 van 10Show:     Items Per Page

 

 

NieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi