Babylock Gloria

Waardering Nog niet gewaardeerd
Availability:in stock 100 item(s)
Product Code:babylock-gloria
3998,00 €
Deze Baby lock zal zeker indruk op u maken met het zogenaamde RevolutionAir draad inrijgsysteem .

Baby lock Gloria, een nieuwe mijlpaal

De Baby lock Gloria markeert een nieuwe mijlpaal op het gebied van Coverlock machine.
Deze Baby lock zal zeker indruk op u maken met het zogenaamde RevolutionAir draad inrijgsysteem . Met het volledig geautomatiseerde jet-air inrijgsysteem kunt u niet alleen de grijpers, maar ook de draden eenvoudig met één druk op de knop door de naald rijgen .

Uniek comfort

De kniehevel en de snelheidsregeling bieden een uniek comfort voor de intensievere steekprojecten. Wanneer de naaivoet omhoog staat zal de machine niet naaien, dit is extra veiligheid. Het automatische draad doorvoersysteem maakt de bediening nog eenvoudiger omdat de draadspanning niet meer met de hand hoeft te worden aangepast.
Overschakelen van de coversteek naar de overlocksteek was al heel eenvoudig bij Baby lock. Maar deze nieuwe machine vermindert het aantal stappen voor de omschakeling.

Hoge steekkwaliteit

De Baby lock Gloria coverlock is zeer robuust en is daardoor geschikt voor intensief gebruik. De eenvoudig in te rijgen, gemakkelijk te bedienen 4 draads coverlock machine is ideaal voor iedereen die hoge eisen stelt aan de steekkwaliteit en het gebruiksgemak. De Baby lock Gloria is gewoon een plezier om mee te werken. Zij is perfect voor het afwerken en verwerken van stretch en geweven stoffen.

Met 8-draads afwerken!

De Baby lock Gloria kan met maximaal acht draden afwerken en biedt zo een breed scala aan decoratieve effecten en steekcombinaties (87 combinaties!), zoals de populaire babylock-golfsteek.
Het RevolutionAir systeem helpt u met één druk op een knop de draden in te rijgen. De automatische draadinrijger werkt door eenvoudig op een knop te drukken. Dit is echt uniek te noemen!

Optimaal gemak

Met het  beproefde automatische draad doorvoersysteem en de steekkeuzeknop zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de juiste afstelling van de draadspanning.
De persvoetdruk en de differentieeltransport (0,6 – 2,0: 1) kunnen op elk moment aan uw behoeften worden aangepast.
Het brede werkgebied van 140 mm biedt u de maximale ruimte, waardoor zelfs grotere projecten perfect kunt verwerken.

LED verlichting

Zes heldere LED-lampjes zorgen voor een perfect verlicht werkgebied.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: