Babylock Ovation

Waardering Nog niet gewaardeerd
Availability:in stock 100 item(s)
Product Code:Babylock Ovation
De Babylock Ovation is een uitgebreide machine van Babylock. Het is een combinatiemachine die kan locken èn coverlocken

Wat kan ie veel!

De Babylock Ovation is een uitgebreide machine van Babylock. Het is een combinatiemachine die kan locken èn coverlocken en ook nog beide tegelijk. Je kunt met deze lockmachine dus niet alleen 2-, 3-, 4- en 5-draads afwerken, maar ook 6-, 7- en 8-draads! Hij kan heel veel maar blijft gebruiksvriendelijk door het inrijgsysteem op lucht. hij is geschikt voor intensief gebruik

Steken

Zo heeft deze machine 87 steekcombinaties, waaronder de exclusieve wave en reverse wave steek. De flatlock gebruik je voor zomen of decoratieve effecten. De 5-draads afwerksteek bestaat uit de 3-draads afwerksteek met een kettingsteek ernaast, voor een extra sterke naad. De coverlock gebruik je als je bijvoorbeeld niet aan de rand van de stof wil werken, maar een paar cm van de rand af. Je snijdt de stof dan niet af. Een coverlocksteek vind je vaak aan de onderzijde van T-shirts.

Gebruiksvriendelijk

De verschillende draden rijg je eenvoudig in met het inrijgsysteem op lucht. Een druk op de knop en een luchtstoot rijgt alledrie de grijpers automatisch in. Met de verschillende toetsen is de machine makkelijk te bedienen.

Lockfuncties

De machine heeft een gebruiksvriendelijke snelheidregelaar. Het automatische differentieel transport voorkomt dat de stof gaat lubberen. De persvoetdruk kun je instellen, zodat je ook de gladdere en lichtere stoffen goed kunt verwerken. Rolzomen is eenvoudig: je hoeft hiervoor geen voetje of naaldplaat te vervangen. Ook ontkoppelt deze machine automatisch de spanning op de draad, zodra je de voet omhoog zet. Zo kun je de stof gemakkelijk wegtrekken.

De machine lockt tot 1.500 steken per minuut. De steeklengte is instelbaar van 0,75 - 4 mm. De steekbreedte van 1,5 - 7,5 mm, voor expressieve steken 16 mm. Het geavanceerde mes snijdt dikke stoffen met gemak.

Handige extra’s

Er is ruimte voor maar liefst 8 klossen. Wil je werken zonder de stof af te snijden? Je kunt het bovenmes uitschakelen. De energiezuinige zesvoudige led-verlichting zorgt voor schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je met donkere stof een aan het werk bent. Met de extra grote aanschuiftafel creëer je een groter werkoppervlak. Inclusief kniehevel, zodat je de voet omhoog kunt zetten terwijl je je handen aan de stof houdt.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: