Babylock Acclaim

Waardering Nog niet gewaardeerd
Availability:in stock 100 item(s)
Product Code:Babylock Acclaim
2198,00 €
De Baby Lock Acclaim is het nieuwste topmodel van de Baby Lock lockmachine serie. U kunt nu ook de naalden inrijgen op basis van lucht.

De Baby Lock Acclaim is het nieuwste topmodel van de Baby Lock lockmachine serie. U kunt nu ook de naalden inrijgen op basis van lucht. Deze nieuwe techniek wordt RevolutionAir genoemd. Natuurlijk worden ook de onderdraden ingeregen op lucht met het vernieuwde Jet-Air systeem (één druk op de knop). Om het plaatje compleet te maken is de Baby Lock Acclaim ook voorzien van autmatische draadspanning, zodat ongeacht de garen / stofkeuze de spanning perfect is. De extra hoge voet (+6 mm hoger) maakt het gemakkelijker om ook met dikkere stoffen te werken. Dankzij de led-verlichting heeft u de gehele dag perfect zicht.

Natuurlijk zijn de Wave-steken onmisbaar om unieke / decoratieve sierranden te kunnen maken. Uiteraard kunt u ook 2/3/4 draads overlocken en beschikt de machine over een ingebouwde rolzoomfunctie. De led-verlichting zorgt voor perfect zicht, de gehele dag. Bewaar uw spelden op het praktische magneetveld bovenop de machine.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: