Pfaff Creative 4.5 compleet

Waardering Nog niet gewaardeerd
ManufacturerPfaff
Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:Pfaff Creative 4.5 compleet
5199,00 €
De PFAFF creative 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden!

De PFAFF creative 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden! Laat je inspireren terwijl je de ingebouwde borduurmotieven combineert en ze daarna omzet in prachtige creaties. Je hoeft alleen maar je eigen fantasie en creativiteit te gebruiken en om de exclusieve technologie van de PFAFF creative 4.5 naai- en borduurmachine. Ben jij klaar om creatieve indruk te maken?

Groot borduurgebied

De PFAFF creative 4.5 naai- en borduurmachine heeft het een borduurgebied tot 360 x 350 mm waardoor jouw creatieve mogelijkheden vergroot worden. Borduur je unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring**.
** alleen in combinatie met de extra grote borduurmodule tegen meerprijs. Standaard meegeleverde module 260 x 200 mm

Het originele IDT systeem

Ingebouwd Dubbel Transport systeem is al meer dan 45 jaar alleen van PFAFF! Een exclusieve functie die voor gelijkmatig stoftransport zorgt, waardoor je van boven-en onderaf  perfecte naden krijgt  in alle stoffen.

Stitch Creator functie

Ontwerp je eigen nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken daardoor is jouw creativiteit onbegrensd.

Basic Shape Creator functie

Combineer decoratieve steken of borduurmotieven om zo unieke borduurmotieven en randen te maken. Kies uit vele prachtige vormen die in de machine zijn ingebouwd, zoals cirkels, sterren en bloemen.

Precies plaatsen

Plaats ieder borduurmotief precies waar je dat wilt want met deze functie kun je nog nauwkeuriger werken! Span de stof meerdere malen in de borduurring.  Laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten want op deze manier kun je  borduurmotieven van onbeperkte grootte maken.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: