Singer Heavy Duty 4423

Waardering Nog niet gewaardeerd
ManufacturerSinger
Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:Singer Heavy Duty 4423
299,00 €
De SINGER® Heavy Duty™ modellen kunt u echt uitdagen. De krachtige motor kan veel verschillende materialen aan - het robuuste metalen frame zorgt voor een goede stabiliteit.
14d.gif

De verwachte levertijd is 14 dagen. Een mooi alternatief voor de Singer 4423 is de Pfaff Smarter 140S

De SINGER® Heavy Duty™ modellen kunt u echt uitdagen. De krachtige motor kan veel verschillende materialen aan - het robuuste metalen frame zorgt voor een goede stabiliteit. In vergelijking met traditionele naaimachines naait u nog meer steken in dezelfde tijd. Daarom zijn naaiklusjes in een mum van tijd volbracht.

 

Singer Heavy Duty 4423

Krachtige naaimachine met sterke motor
Deze naaimachine is voorzien van een extra robuust metalen frame aan de binnenzijde, die soepel en comfortabel naaien mogelijk maakt. Daarnaast is de motor binnenin maar liefst 60% sterker dan de gemiddelde motor in een naaimachine. Met een vermogen van 105 watt stikt u moeiteloos door iedere zware stof heen. 

Soepel transport van de stof
Wat deze Heavy Duty 4423 verder bijzonder maakt, is het roestvrij stalen naaioppervlak. Dat staat niet alleen goed bij de grijze kleur van de naaimachine, maar zorgt bovendien voor een vloeiend transport van de stof. Om het transporteren van zowel lichte als zware stoffen gemakkelijker te maken, is de naaivoetdruk op deze machine verstelbaar. 

Hoge snelheid
Net als iedere naaimachine beschikt ook de Heavy Duty over een hendel om de naaivoet naar boven te halen. Op deze machine kun je het naaivoetje extra hoog 'optillen', zodat dikke lagen stof er gemakkelijk onder passen. Met een naaisnelheid van 1100 steken per minuut stikt deze mechanische naaimachine sneller dan een standaard naaimachine, zodat je verzekerd bent van een snel en professioneel resultaat.

Groot aantal naaiprogramma's
Deze naaimachine van Singer is voorzien van 23 naaiprogramma's. Verder maak je met deze machine gemakkelijk een knoopsgat in een stap. De steeklengte- en steekbreedte zijn handmatig te verstellen, dus die kun je perfect afstemmen op iedere stof.

Verzinkbaar transport
Het transport van deze Singer Heavy Duty naaimachine is verzinkbaar. Dat betekent dat je kan naaien uit de vrije hand (zonder dat de stof automatisch beweegt). 

Automatische draadinrijger
Levert het inrijgen van de draad je veel frustraties op? Met deze naaimachine zul je daar geen last van hebben, want het inrijgen gaat heel gemakkelijk. Dankzij de automatische draadinrijger hoef je bovendien niet zelf het oog van de naald te zoeken. De positie van de naald op drie verschillende plekken worden ingesteld.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: