Singer M2105

Waardering Nog niet gewaardeerd
ManufacturerSinger
Availability:in stock 15 item(s)
Product Code:Singer M2105
195,00 €
Singer M2105 Professionele naaimachine, automatisch, elektrisch en draagbaar, met 13 naaifuncties, naaien, naaien, eenvoudig te bedienen.
  • Naai alle stoffen Dankzij de dubbele voetsteun, de robuuste metalen haak, de hoge naaisnelheid, de krachtige motor van de volgende generatie, de 6-rijige transportklauw en het robuuste metalen binnenframe is deze nieuwe naaimachine ideaal voor alle soorten stoffen, zwaar of licht. Singer M2105 is een professioneel en automatisch nietapparaat, ideaal voor alle soorten dagelijkse naaiwerkzaamheden.
  • Aantal naaifuncties 13 geïntegreerde naaipunten, sier- en basisnaden, 4-traps oogje, lengte en breedte van het naaigpunt, variabele naaldposities, dubbele naald-functie, achteruitversnelling, drukvoeten en vrije arm voor naaiwerkzaamheden aan buizen zoals jeans.
  • Eenvoudig en eenvoudig te gebruiken: de Singer M2105 is een uitstekende naaimachine voor hobbyisten en beginners. De veelzijdige naaifuncties kunnen eenvoudig via de draaiknop in het midden van de nietmachine worden ingesteld, deze naaimachine zal je onmiddellijk voor eenvoudige en snelle hantering raken. De veelzijdige technische innovaties die op deze nieuwe Singer naaimachine zijn gemaakt, zorgen voor een stressvrije en moeilijke naai-ervaring.
  • Vrije arm Deze belangrijke functie is onmisbaar voor een naaimachine, maakt het je mogelijk om cirkelnaden te maken die voor de contouren van elk kledingstuk zoals broeken, overhemden, handschoenen, mouwen enz. kunnen worden gebruikt en op alle soorten kleding en kleermakerswerk.
  • Hoogwaardige naaimachine Deze nieuwe Singer naaimachine is een exclusief model met innovatieve technische eigenschappen, gemaakt van hoogwaardige materialen die Singer M2105 tot een betrouwbare, eenvoudige, complete en zeer robuuste naaimachine maken. Ontworpen voor duurzaamheid en begeleidt je met al je naaiprojecten.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: