JUKI MO-114D

Waardering Nog niet gewaardeerd
Availability:in stock 100 item(s)
Product Code:26
675,00 €
Deze Juki is geschikt voor intensief gebruik. De Juki MO 114D heeft ingebouwde spanningsknoppen waardoor de draad makkelijk is in te rijgen

Juki lockmachines zijn van hoge kwaliteit, met sterk binnenwerk. Snel en geruisloos. Deze Juki is geschikt voor intensief gebruik.
De Juki MO 114D heeft ingebouwde spanningsknoppen waardoor de draad makkelijk is in te rijgen


Functies
Met deze lockmachine kun je 2 draads (met 1 naald) afwerken, 3-draads (met 1 naald) afwerken of rolzomen en kun je 4-draads (met 2 naalden) afwerken en stikken. Naait geruisloos en snel: 1500 steken per minuut. De steeklengte en snijbreedte zijn instelbaar: lengte 1-4 mm en breedte 2-6 mm. Rolzomen is eenvoudig: je hoeft hiervoor geen voetje of naaldplaat te vervangen. Met platte naad/flatlock functie.

Handige extra’s
De persvoetdruk kun je instellen, zodat je ook de gladdere en lichtere stoffen goed kunt verwerken. Het differentieel transport is instelbaar. Hiermee kun je voorkomen dat de stof gaat lubberen. De verschillende draden rijg je gemakkelijk en snel in in door de kleurcodes te volgen en met de inspanhulp voor de onderste grijper. Je kunt het bovenmes uitschakelen.

Alle JUKI Naai en Lockmachines zijn bij ons leverbaar

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: