Corona maatregel

Voor het brengen van naaimachines en/of lockmachines ter reparatie kunt u ons bellen. U kunt dan op afspraak de naai-/lockmachine bij ons inleveren en op afspraak weer ophalen.

Ook voor aankoop van nieuwe naai/lockmachines kunt u telefonisch een afspraak maken. Deze kan worden opgehaald volgens afspraak maar kan ook gratis verzonden worden.

Tel. 0529-483805 - Wij zijn van 10 tot 17 uur telefonisch bereikbaar.

Wij hanteren de door de overheid en het RIVM vastgestelde richtlijnen.


Brother XN1700

Waardering Nog niet gewaardeerd
ManufacturerBrother
Availability:in stock 100 item(s)
Product Code:9
135,00 €
121,50 €
De Brother XN 1700 is een traditionele mechanische naaimachine met metalen chassis. Voor beginners en kinderen die al een beetje ervaring hebben met de naaimachine. De machine heeft geen vingerbescherming en is dus niet geschikt voor kleine kinderen.

Steken

De machine heeft 17 functionele en decoratieve steken, inclusief een 4-fasen knoopsgat. De steeklengte kun je voor de zigzag steek instellen tot 4 mm en de steekbreedte is instelbaar tot 5 mm.

Handige naaifuncties

Met de draadspanningsinstelling zorg je voor regelmatige steken. Naaien met een tweelingnaald is mogelijk. Je verwisselt de spoel eenvoudig aan de bovenzijde van de machine. Met vrije arm voor het naaien van broekspijpen en mouwen en afneembaar accessoiresbakje.

Led-verlichting

De energie zuinige led-verlichting zorgt voor goed zicht op je werk.

We leveren de Brother XN 1700 met 4 naaivoeten (ritsvoet, zigzagvoet, knoopaanzetvoet, knoopsgatenvoet), voetpedaal met snelheidsregeling en stofhoes.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: