Pfaff Performance Icon

Waardering Nog niet gewaardeerd
ManufacturerPfaff
Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:Pfaff Performance Icon
4999,00 €
De PFAFF performance icon zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is zeer intuïtief en staat garant voor ultiem naaiplezier.

PFAFF performance icon krachtiger dan ooit

De performance icon heeft het bewezen IDT-systeem, het transportsysteem en de verbeterde doorstik kracht. Het IDT-Systeem heeft een sensor en geeft direct op het touchscreen aan wanneer het kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld zodat jij altijd een optimaal naairesultaat hebt. Aan de voorkant van het transport zijn meer transport tanden geplaatst zodat ook kleine stofdelen probleemloos ‘ gepakt’ en perfect getransporteerd worden. Het transportsysteem is ook nog verbetert daardoor heb je nog meer controle over de verwerking van dikke stoffen. Als u bijvoorbeeld met dikke stoffen werkt dan wordt wanneer dit nodig is, de doorstik kracht geactiveerd.

Groot naaioppervlak

Het naaioppervlak van de PFAFF performance icon biedt genoeg ruimte (310 x 140 mm) voor de verwerking van grotere naaiprojecten. De vrije arm is mooi slank en onder de naaikop is veel ruimte (76,2 mm) voor de stof, voor het inrijgen en voor het verwisselen van de naald.

Wifi

Verbind de PFAFF performance icon eenvoudig met het draadloze netwerk en profiteer van automatische updates en cloud opslagmogelijkheden via mySewnet (PFAFF cloud). Zo heb je altijd de nieuwste software op je naaimachine.

CreatorCue app

Gebruik je smartphone of tablet als hulpje. Met de PFAFF CreatorCue app volg je de instructies, zowel in woord als beeld, terwijl jij met de performance icon naait.

Magisch

Een van de grootste, tablet-achtige touchscreens die je op een naaimachine zult vinden. Swipe, zoom of zoom met twee vingers en personaliseer. Het touchscreen past zich helemaal aan jouw wensen aan. Heb je hulp nodig? De machine leidt je door de programma’s. Het scherm heeft een grootte van 10,1 inch. Zo heb je een van de grootste en qua bediening meest eenvoudige en intuïtieve touchscreens in handen.

Perfecte verlichting van het naaioppervlak

Perfect zicht op je naaiwerk. De verlichting van het naaioppervlak is gelijkmatig en zonder hinderlijke schaduw.

Professioneel siersteken pakket

Naast de bekende kwaliteitssteken, biedt de Performance Icon je nog vier compleet nieuwe steektechnieken: straalsteek, kanten randsteek, zwevende steek en de drievoudige lintsteek. Deze nieuwe technieken maken jouw project werkelijk uniek. Bovendien beschik je over prachtige 9 mm steken, enkele en dubbele lintsteken en robuuste maxi steken.

Performance icon help center

Hulp is altijd bij de hand! Meer dan 50 geanimeerde en geïllustreerde instructies die je helpen bij het naaien. Interactieve stap-voor-stap uitleg rondom naaien en quilten.

Probleemloos inrijgen

Gebruik verschillende garenklossen in diverse afmetingen. Dankzij de uitschuifbare telescoop geleider wordt het garen altijd perfect getransporteerd. De intelligente ActivStitch technologie zorgt voor een nauwkeurige draaddoorvoer. Ook luxe metallic garens worden probleemloos verwerkt. De sensor meet de dikte van de stof en reguleert de hoeveelheid garen.

Meer dan 500 ingebouwde steken

Zoveel steken waar je uit kunt kiezen, waaronder zes naailettertypes.

Sequence Creator

In ‘Sequence Creator’ kun je een steken reeks maken en aanpassen. Combineer verschillende 9 mm steken, zijwaartse steken en naailettertypes van de performance icon, de mySewnet cloud of een extern apparaat. De met de Stitch Creator gemaakte steken kun je gemakkelijk aan een stekenreeks toevoegen. Je kunt steken reeksen met een lengte tot 500 mm maken. De lengte van elke steken reeks wordt op het scherm getoond.

Ergonomisch werkvlak

Het rubberen handwiel en het gebogen werkvlak dragen bij aan een comfortabele werkhouding.

Stitch Creator

De Stitch Creator functie is perfect voor alle individualisten. Simpelweg de steek naar wens aanpassen of een nieuwe steek ontwerpen. Tot maximaal 9 mm zijn er echt veel variatie mogelijkheden. De steek wordt duidelijk op het bewerkingsscherm getoond en iedere verandering wordt in het voorbeeld venster aangegeven.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: