Pfaff Quilt Expression 720

Waardering 5/5
ManufacturerPfaff
Availability:in stock 100 item(s)
Product Code:Pfaff Quilt Expression 720
1999,00 €
De nieuwe PFAFF quilt expression 720 maakt al uw naai- en quilt dromen waar. Een passie voor naaien brengt het beste in iemand naar boven. De prachtige stoffen inspireren uw fantasie. Uw kledingstukken tonen duidelijk de liefde voor ieder detail. Uw wilt steeds professionelere resultaten behalen. Daarom heeft u een naaimachine nodig waar u blij van wordt. De PFAFF expression 720 is een naaimachine die ruimte biedt aan zoveel nieuwe ideeën. De creatieve mogelijkheden die u zeker zullen inspireren.

PFAFF kleuren-touchscreen

Het heldere display met hoge resolutie geeft de steken weer op ware grootte. De intuïtieve lay-out is goed te begrijpen.

Exclusieve Pfaff steektechnieken

Ervaar de eersteklas, unieke en geavanceerde steektechnieken.
Zwevende steken: Voeg versieringen toe aan uw naaiwerk die lijken alsof de steken zweven. Omdat het lijkt dat er geen verbindings steken zijn. Deze steken lijken met de hand gemaakt.
Drievoudige, dubbele en enkele lintsteken: Met de prachtige lintsteken voeg je een dimensionaal element toe aan het naaiwerk. Smal lint wordt gevlochten terwijl u naait.
Stapelsteken: Naai decoratieve steken in twee kleuren. De stapelsteken bestaan uit paren die zijn ontworpen om over elkaar heen te naaien.

Exclusieve Stitch Creator functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor onbegrensde creativiteit.

Het originele IDT systeem

Ingebouwd Dubbel Transport systeem al meer dan 45 jaar alleen van PFAFF! Ten eerste maakt dit systeem maakt het mogelijk dat er toch een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen plaats vindt. Ten tweede naait u makkelijk over dikke naden zoals Jeans.

Sensor voor steekplaat voor rechte steken

Uw PFAFF quilt expression 720 waarschuwt u als u geen rechte steek selecteert.  Bovendien alleen wanneer u de steekplaat voor rechte steken hebt bevestigd.

Grote naairuimte

De PFAFF quilt expression 720 is de perfecte keuze voor iedereen die graag kleding maakt of quilt. Daarom is naairuimte rechts van de naald is extra groot. Trouwens dit is handig voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussen vulling.

4 ingebouwde naai lettertypes

Kies een van de 4 fraaie lettertypes van de Pfaff quilt expression 720. Maak hiermee uw naaiwerk nog persoonlijker en creatiever.

Tapering van alle 9mm decoratieve steken

Tapering aan het begin en/of aan het einde van alle steken. Hiermee verander je de taperingshoek en laat je zo borduurpatronen onder andere mooi om de hoek gaan Ontdek de vele creatieve mogelijkheden.

Stitch Positioning

Brengt de complete steek naar rechts of naar links, daardoor kunt u decoratieve steken mooi op elkaar aan laten sluiten.

Steekdichtheid

De dichtheid kan worden verhoogd of verlaagd zonder de steeklengte te beïnvloeden.

Patchworkprogramma

Het patchwork programma onthoudt ook de naad lengte. Dit is handig omdat de lengte van de naad niet steeds opnieuw ingesteld hoeft te worden. Daarnaast kunt U kunt het patchwork programma ook gebruiken voor nuttige- maar ook voor siersteken voor speciale effecten.

Vernieuwde LED technologie

De heldere lampjes verlichten het werkgebied van de naaimachine optimaal.  Zodat u kunt naaien zonder hinderlijke schaduwen.

Onderdraadsensor

U wordt gewaarschuwd als de onderdraad bijna op is.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: