Babylock Sashiko

Waardering Nog niet gewaardeerd
Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:Babylock Sashiko
2198,00 €
Sashiko, een oude Japanse traditie die al meer dan een millennium geleden is ontstaan. Deze Babylock is een quiltmachine die de handsteek imiteert.
14d.gif

De machine naait alleen met een draad die in de spoel zit. Het geavanceerde naald systeem brengt de draad omhoog of laat deze in de spoel zitten. Het stiksel lijkt met de hand gemaakt!

Een groot werkoppervlak en een goed verlichte naaigebied helpen u bij het werken aan grote naaiprojecten. Zelfs als het een beetje dikker materiaal is of als u een dikkere vulling voor uw quilt gebruikt, tilt u gewoon de naaivoet op en ontstaan er geen plooien in uw stof. Als de stof een beetje dunner of dikker is, geen probleem, kunt u de persvoetdruk eenvoudig aanpassen.

Om geweldige effecten te bereiken, kunt u de steeklengte en de afstand die tussen de steken moet ontstaan, variëren tussen 2 mm en 5 mm. Vanaf nu kunt u zonder veel moeite een prachtige afwerk naad op uw kleding toveren.  Zo wordt ook uw jas een echte blikvanger!

Met de Babylock Sashiko kunt u handgemaakte doorpitsteken maken.
Sashiko is een prachtige, oude japanse quilt techniek.
De machine werkt zonder bovendraad, u werkt alleen met een onderdraad.  De steeklengte kunt u zelf instellen van 2-5 mm. Ook kunt u de ruimte tussen de steken instellen.  Zo krijgt u het uiterlijk van de handgemaakte steek.

De hoogte en de druk van de  zwevende persvoet kunt u aanpassen aan de vulling van de quilt.

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 50, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Characters written: